sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Arki jatkukoon

Terrori-iskusta on kulunut nyt viikko ja arki alkaa pikkuhiljaa palailemaan normaaleille uomilleen..Vaikkakin jäljet se jätti. Ostoskeskukset ja väenpaljoudet kierretään nykyään kaukaa. Pelolle ei saa antaa kuitenkaan liikaa valtaa,vaan pitää yrittää jatkaa elämää mahdollisimman normaalisti. Lähes koko viime viikko meni vielä ihan kotioloissa, mutta ensi viikko tuokoon tullessaan uusia kivoja juttuja.
Olemme suomitunneilla jatkaneet kieliopin harjoittelua sekä meillä on eräs projekti meneillään. Siitä kerrottakoon lisää myöhemmin ;) Muksuista myös yksi kiva juttu on ollut se, että he ovat saaneet perjantaisin pitää oman suomitunnin. He suunnittelevat ja toteuttavat suomitunnin haluamallaan tavalla. Anja ja Elsa ovat pitäneet jo omat suomituntinsa ja seuraavana vuorossa on Alex. Anja veti suomalaisia pihaleikkejä- ja pelejä, Elsa kokkauskilpauilut ja Allu aikoo pitää teoriaopetusta jalkapallosta ja lopuksi futistreenit oppien perusteella. Kovasti kyllä pidän tämän perheen lapsista ja toivon, että aina saisin olla osana heidän elämäänsä.
Ja mahtijuttu…Ystäväni Elsa Suomesta tulee seuraavaksi siskoksi Miochien perheeseen. Ihana tietää, että hommat jatkuu hyvin sekä täällä perheessä että Mogran orpokodissa!
Kovasti odottelen jo rakkaita Suomesta tänne vierailulle. Tasan kaksi viikkoa ja saan olla heitä vastassa lentokentällä <3 Ihanaa ensi viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Voih ku voisin sun saappaat täyttää yhtä hienosti.... Yritys hyvä 10. ;) Hei mä tarvisin sen kirjan nimen mistä alan opettamaan. Jos sitä ei vaikka saakaan heti..

    VastaaPoista
  2. Voih Elsa <3 Mä priiffaan sut hyvin ;) Oon käyttäny kirjaa Suomen Mestari 1, niin sä voisit jatkaa sillä 2 osalla...

    VastaaPoista