perjantai 11. lokakuuta 2013

Jännittää :))

Heipsan!

Niin se aika vaan meni siitä kesästä kun puhuttiin poikaystävän kanssa, että reilun parin kuukauden päästä nähdään. Nimittäin enää huominen ja saa mun rakkaita tänne vierailulle. Isäpuoli, pikkuveli ja poikaystävä tulevat siis tänne 2.5 viikoksi.  Luvassa kaikkea mukavaa tekemistä, mm. safaria, rantsua, nähtävyyksiä, aurinkoa, ja mikä tärkeintä; mukavaa yhdessäoloa! Varasin meille myös reissun teeplantaaseille, sillä en ole vielä itsekään käynyt teefarmilla tutustumassa. Ja se on kuitenkin aika uniikkijuttu!
Mograssa asiat rullaa ja koko ajan yritetään puskea asioita eteenpäin ja toivottavasti jotain saataisi aikaiseksikin. Noh ainakin meidän yhdistys avaa piakkoin pankkitilin ja voidaan aloittaa jäsenrekisteröinnit. Meille on tulossa myös maailman mahtavimmat nettisivut! Kääk, saatiin ne lahjoituksena. Aika jännää tämä yhdistystoimintakin, kun en ole ennen tällaisessa ollut ollenkaan mukana. Pari kuukautta aikaa vielä tehdä kovasti töitä myös yhdistyksen ja orpokodin asioissa, ja sen aion tehdä!
Tytöt ovat parasta aikaa mun luona yökylässä. Katottiin Harry Potter-elokuva ja syötiin kippotolkulla mässyjä. Tytöt tuhisee tuossa vieressä ja minä päätin kirjoittaa tämän blogitekstin. Huomen aamulla heti ratsastamaan, sitten mani-ja pedikyyrit ja illalla juhlimaan. Sunnuntain oon toivottavasti puolikoomassa, etten jännitä niin paljoa :)
Ihanaa ja nautinnollista viikonloppua ihan jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti