lauantai 2. marraskuuta 2013

Rakkaat Keniassa

Heipsan ja kukkuluuruu uudesta blogiosoitteesta!

Blogit.fi laittoi sivunsa kiinni ja oli melkoinen työ siirtää kaikki jo kirjoittamani tekstit ja kuvat tälle uudelle sivustolle, mutta täällä ne nyt kuitenkin on. Tekstin perässä näkyvä päivämäärä kertoo milloin teksti on kirjoitettu, koska muuten kaikki tekstit näkyisivät 2.11 kirjoitettuina. Kommentoikaa ihmeessä jo olemassa olevia tekstejä ja uusia postauksia. Tämä sivusto vaikuttaa erittäin toimivalta. 

Viime kirjoituksesta onkin rutkasti aikaa. Hiljaiselolle täällä blogimaailmassa on kuitenkin syynsä..Rakas poikaystävä, pikkuveli ja isäpuoli oli 2.5 viikkoa täällä kyläilemässä ja aikamoista haipakkaa pidettiinkin heidän täällä ollessaan. Nähtiin Nairobia monelta eri kantilta, orpokotiin ja slummeihin tutustumista, Mombasan valkoiset hiekkarannat sekä huipentumana telttasafaria yhdessä kiimaisten leijonien kanssa :) Leijonat siis kirjaimellisesti tulivat parittelemaan meidän leirialueelle ihan telttojen viereen. Aamuyöllä heräsin naarasleijonan jokseenkin kovaääniseen kehräykseen ja niinhän ne jellonat olikin aivan telttojemme vieressä. Hieman jännitti! Kokemus kuitenkin kruunasi kaiken, ei tuollaista kaikki saa kokea. 

Suomivieraat lähtivät takaisin kotopuoleen toissapäivänä ja itsellä vielä reilu 5 viikkoa aikaa täällä ennenkuin menen itse perässä. Aion nauttia täysillä viimeisistä ajoista täällä ja ottaa kaiken irti. 

Nyt juhlitaan pyhäinpäivää shamppanjan ja Nyama Choman siivittämänä ja tyttöjen tekemät kurpitsalyhdyt kruunaa tunnelman kynttilänvalollaan. Rauhaisaa pyhäinpäivää jokaiselle. 











7 kommenttia:

  1. Kyllä tää blogger on ihan huippu. Aivan kohta pian nähdään :) Ihanaa! <3 PS: Onks meidän Uganda-varaukset kunnossa?

    VastaaPoista
  2. No niin on, ja ihana nähdä pian! Siis varaukset ratsastussafarille ja Jinjan raftingiin on kunnossa! Yöpyminen Jinjassa kuuluu koskenlaskun hintaan. Ja yks yö teltoissa. Mut missäs me siellä Kampalassa yövytään?

    VastaaPoista
  3. Mä voin kysyä Richardilta...? Hyvä et muut on OK. Entä maksut...?

    VastaaPoista
  4. Joo kysy! Raftingin voi maksaa paikanpäällä ja ratsastuksesta piti joku varausmaksu maksaa viikkoa ennen reissua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK. Mä voin siirtää sulle mun ja Martsun osuuden varausmaksusta...?

      Poista
  5. Voooi, sulla/teillä on ollu ihanaa kun ootte saanu olla noinki kauan yhdessä siellä, ja miehilläkin ollut unohtumaton reissu!:) Kylläpä on leijonat tullu lähelle hommailemaan. :D
    Ihana tuo telttakuvakin missä aurinko vähän sarastaa teltasta pihalle katsottaessa!

    VastaaPoista
  6. Joo oli kyllä ihanaa aikaa. Ja kyllä miehet tykkäs kovasti vähän erilaisesta reissusta! :)
    Joo noi jellonat tuli vähän liian lähelle mun makuun, mut olipahan kokemus! Savannin taikaa, niinku tossa kuvassakin.

    VastaaPoista