perjantai 8. marraskuuta 2013

Taas uusia kokemuksia

Heipsan!




Pyhäinpäivänvietto oli tällä kertaa hyvin uniikki. Samaan aikaan pyhäinpäivän kanssa vietettiin Diwalia, eli hindujen valon juhlaa. Olimme ensin intialaisten suosimassa paikassa nimeltään Diamond Plaza, jossa tehtiin pieniä ostoksia sekä syötiin intialaista ruokaa mahat täyteen. Päätimme lähteä myös käymään hindutemppelissä ja saimmekin samalla opastetun kierroksen kuullen intialaisesta kulttuurista, elämäntavasta ja Diwalin vietosta. Jokainen meistä sai osallistua myös osaltaan maailman parannukseen tekemällä vesirukouksen. Kaadoimme vettä erään hindujumalapatsaan päälle ja samalla sai tehdä oman rukouksen sekä rukoilla, että tämä maa olisi parempi paikka meille kaikille täällä. Mielestäni tähän kohtaan käy hyvin eräs aforismi: " Maailman ihmiset tulisivat aivan hyvin toimeen keskenään, elleivät ajattelisi etteivät tule" (Jarmo Somppi) 
Illan päätteeksi saimme olla mukana vielä hindujen messussa upeassa temppelissä. Musiikki soi, ihmiset lauloivat, soittivat, ja iloitsivat. Eräs nainen kiersi kynttilän kanssa ihmisjoukossa ja jokainen sai ottaa valoa kynttilöistä itselleen tulevaa vuotta varten. Minäkin totta kai osallistuin. Kokemus oli hieno! 

Pyhäinpäivänvietto jatkui vielä osaltaan tänäänkin. Muksuilla oli koulussa Halloween-bileet ja pääsin osallistumaan niihinkin. Anja tarvitsi meikkausapua ja siskohan on aina valmis auttamaan. Olipa hauska päästä näkemään lasten erilaisia ihania asuja, iloja, kavereita ja hieman jännitystäkin, joka tietysti kuuluu Halloweeniin.  

Nyt istumme meidän kantisklubilla koko poppoo.  Syödään hyvin, otetaan pari lasia valkoviiniä ja kirjotellaan blogin kuntoon! 

   

















Ihanaa viikonloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti